Pressklipp

Artiklar (oredigerat urval) som publicerats i webbaserade nyhetsmedia om fondsparande och om Fondbolagens förening.

Dags för paus i Indien
Nu är det dags för verkligheten att komma ikapp de förväntningar som finns inbakade i aktiekurserna. Indienfonderna har stigit 96 procent det senaste året och regeringen Modi behöver börja leverera ekonomiska reformer.
2018-10-18 |

Intervju: Sasja Beslik – Investera hållbart och rädda världen
”Det är en utmaning för finansbranschen att utbilda och informera om den klimatpåverkan investeringar har.” Hej Sasja, hållbarhetschef på Nordea! Du säger att det är 27 gånger mer effektivt att flytta sitt pensionskapital än att äta eko, panta, tänka
2018-10-18 |

Sparare söker lägre risk
Svenska sparares riskaptit är på nedgång. De senaste åren har mindre riskfyllda fondalternativ blivit allt populärare, enligt Fondbolagens förening.
2018-10-18 |

Utvärdera och hitta bra fonder - Fondpodden avsnitt 8
Med de här enkla tipsen kan man utvärdera sina fonder och hitta bra fonder att investera i.Några sajter jag nämner i avsnittet:
2018-10-15 |

Fondsparande Söker lägre risk – Nyheter
En påtaglig trend bland aktiva fondsparare är att man söker bredare riskpringning, blandfonder har till exempel en del i de senaste åren, säger ekonomer Fredrik Hård på fondbolagens förening.
2018-10-13 |

Fondsparare söker lägre risk
EKONOMI Svenska sparares riskaptit är på nedgång. De senaste åren har mindre riskfyllda fondalternativ blivit allt populärare, enligt Fondbolagens förening.
2018-10-13 |