Exportmöjligheter för fondbolag: Träff med Business Sweden och erfarenheter från exporterande fondbolag.

Business Sweden ägs av staten och näringslivet och hjälper svenska företag att öka sin globala försäljning. De senaste två åren har man jobbat med svenska fondbolag genom att i samarbete med svenska ambassaden i olika länder i Europa, anordna så kallade fonddagar.

Business Sweden kommer under medlemsträffen berätta mer om dessa fonddagar och om hur de på olika sätt kan hjälpa fondbolag, stora som små, på deras exportresa. Under seminariet kommer vi även att höra erfarenheter från två fondbolag som tagit sina produkter på export.


Medverkande:  
Fredrik Nordström, vd Fondbolagens förening, hälsar välkomna.
Hampus Nilzén, handelssekreterare och Christoffer Bengtsson, konsult Business Sweden berättar om hur de kan hjälpa och stötta fondbolag i deras exportsatsning.
Johan Elmquist, Marknadschef Didner & Gerge redogör för hur de använt sig av samarbetet med Business Sweden, samt hans tidigare erfarenheter från att exportera fonder.
Magnus Lekander, General Counsel & Head of Group Operations East Capital om deras exportresa och deras erfarenhet av att ta fonder på export.

Efterföljande panelsamtal leds av Fredrik Nordström

Välkomna!

Börjar
Slutar
Plats
Fondbolagens förening, David bagares gata 3, 111 38 Stockholm
Visa på karta (öppnas i nytt fönster)
Anmälan

Seminariet är kostnadsfritt och anordnas för medlemmar och associerade medlemmar i Fondbolagens förening samt specialinbjudna gäster.

Sista anmälningsdag: 6 december. 
Kontaktperson: Moa Montero, 08-506 988 00

Frukost serveras från kl. 8.30