Finansiell utbildning för Sveriges ungdomar!

Den 24:e mars kl 13:00 välkomnar vi dig till lanseringen av Ung Privatekonomis nya bok ”Få råd med dina drömmar”! Obs, seminariet är framflyttat p.g.a. sjukdom; vi återkommer om ny tid.

Ung Privatekonomi kommer kort presentera sin verksamhet och nya bok i ett utbildande webbinarium. Detta efterföljs av en paneldiskussion med huvudfokus på financial literacy. Representanter från Finansinspektionen, Svensk Värdepappersmarknad, Fondbolagens förening, Nasdaq och Ung Privatekonomi kommer delta och prata om vikten av finansiell utbildning, unga och skuldsättning samt unga och aktier/fonder.

Vi ser fram emot att se dig under eventet!

Fondbolagens förening är en av initiativtagarna till och finansiärerna av skolinformationsprojektet Ung Privatekonomi. Under ett läsår träffar projektets informatörer över 24 000 elever och lärare på plats i landets skolor och utbildar i privatekonomi och sparande.

ungprivatekonomi.se

Börjar
Slutar
Plats
webbinarium via Zoom
Visa på karta (öppnas i nytt fönster)
Anmälan

Varmt välkommen att ta det av presentationen och panelens diskussion kring detta viktiga ämne via följande länk:  https://us02web.zoom.us/j/81237947596?pwd=VnNwNzg4SXQ0ZWxMcUNnR3M5RndQZz09

Eventet komma hållas digitalt via plattformen Zoom. Se till att delta via en enhet som har Zoom installerat så att du kan ta del av presentationen och paneldiskussionen.