Nyhet Publicerad

Ny webbplats: Gilladinekonomi.se

Fondbolagens förening deltar aktivt som föreläsare i utbildningar som genomförs inom ramen för Gilla din ekonomi. Nyligen lanserade de sin nya uppdaterade webbplats.

Gilla din ekonomi har uppdaterat sin sajt för att bli mer lättillgänglig för konsumenter som vill öka sina kunskaper i privatekonomi. Där kan man finna oberoende fakta och information gällande olika aspekter av privatekonomi – från budget, försäkringar och lån till pension och juridik i vardagen.

”Till skillnad från den tidigare versionen riktar sig den nya webbplatsen främst till dig som konsument och som vill öka dina kunskaper i privatekonomi. Den nya webbplatsen är ett steg i riktningen mot att sprida vårt material om privatekonomi på ett så effektivt sätt som möjligt. Mycket av Gilla din ekonomis material är öppet för alla och förhoppningen är att det nu är synligare och lättare för dig som konsument att ta del av”, säger Vanda Brandt, kommunikatör på Finansinspektionen.

Gilla din ekonomi är det varumärke Nationella nätverket för finansiell folkbildning använder för sina gemensamma utbildningssatsningar. Nätverket bottnar i ett initiativ från Regeringen om att främja konsumenternas ställning på finansmarknaden genom information och initiativ till privatekonomisk folkbildning.

 

Besök gilladinekonomi.se