Nyhet Publicerad

Välkommen till vår nya webbplats

Smarta mobiler, surfplattor, boom för sociala medieplattformar. Mycket har hänt i webbvärlden sedan föreningens förra webbplats byggdes. Nu har vi tagit fram en sajt mer i tiden, där du enkelt kan navigera från såväl mobil som surfplatta och dator.

Att ha en responsiv webbplats som anpassar sig till olika plattformar är närmast ett måste idag när vi är vana vid att kunna plocka upp telefonen på språng och nå den information vi behöver. Vi har analyserat vilka delar av fondbolagen.se som besöks mest, och hur olika intressenter använder sig av det material som finns upplagt. Vår ambition har varit att du som besöker vår sajt ska hitta den information du behöver så lätt som möjligt. Ett stort tack till alla er som har ställt upp på intervjuer!

Navigationen ser något annorlunda ut, men de mycket använda sidorna med remissvar, fondstatistik, och nyhetsinlägg följer samma struktur som vanligt. För att ni vill ha det så!

Vi har uppdaterat med ett kalendarium där du får en överblick över vad som är på gång inom föreningen. Och vi har samlat pressmaterialet i ett pressrum för att underlätta för media. 

En webbplats är aldrig färdig, utan vi ser detta som en första version. Vi har själva en lista på fler funktioner som vi skulle vilja utveckla, och vi tar förstås gärna emot synpunkter från våra besökare!